Tips voor het kiezen van de perfecte bikini – DERRINS™
Skip to content
Contact us: support@derrins.com

Tips voor het kiezen van de perfecte bikini

01 Jun 2023

Met de zomer in aantocht is het tijd om je garderobe uit te breiden met de perfecte bikini. Hier zijn een paar tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste bikini voor jouw lichaamstype, maat en smaak.

Bepaal je lichaamstype

Voordat je een bikini kiest, is het belangrijk om te weten welk lichaamstype je hebt. Er zijn verschillende soorten lichaamstypes, zoals het zandloperfiguur, het appelvormige figuur, het peerfiguur en het atletische figuur.

Als je een zandloperfiguur hebt, kun je over het algemeen de meeste soorten bikini's dragen. Bij een peerfiguur kun je bijvoorbeeld kiezen voor een high-waist bikini om de heupen te accentueren.

Bij een atletisch figuur kun je overwegen om een bandeau-bikini te dragen om bredere schouder te creëren. Het is belangrijk om te weten welk lichaamstype je hebt, zodat je een bikini kunt kiezen die je lichaam op de juiste manier accentueert.

Kies de juiste maat

Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor je bikini. Een te kleine bikini kan ervoor zorgen dat de stof zich in je huid snijdt, terwijl een te grote bikini niet de juiste ondersteuning biedt en er minder flatterend uitziet.

Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat je je comfortabel voelt en er op je best uitziet.

Ook interessant: Populaire bikini trends voor dit seizoen >

Selecteer een flatterende kleur en patroon

De juiste kleur kan helpen om je lichaamsdelen te accentueren of juist te verbergen. Donkere kleuren zijn over het algemeen flatterender en maken je slanker.

Felle kleuren zoals rood, oranje en geel zijn goed voor vrouwen met een donkere teint. Patronen op bikini's kunnen ook helpen om verschillende lichaamsdelen te accentueren. Horizontale patronen maken bijvoorbeeld de borst breder, terwijl diagonale patronen de taille smaller maken.

Het is belangrijk om een kleur en patroon te kiezen dat bij je past en dat je lichaam op de juiste manier accentueert.

Overweeg het materiaal en de ondersteuning

Let bij het kiezen van een bikini op het materiaal en de ondersteuning. Het materiaal moet bestand zijn tegen chloor als je van plan bent om veel te zwemmen.

Lees ook: 4 Manieren Op Je Triangel Bikinitop Te Dragen > 

De juiste ondersteuning kan het verschil maken tussen een ontspannen dag op het strand en een dag vol ongemak. Een halterbikini of een bikini met een beugel biedt bijvoorbeeld meer ondersteuning dan een triangelbikini.

Het is belangrijk om een bikini te kiezen die comfortabel zit en de juiste ondersteuning biedt.

Conclusie

Door deze tips te volgen, kun je de perfecte bikini kiezen die bij jouw lichaamstype, maat en smaak past. Onthoud dat het belangrijk is om je comfortabel te voelen in je bikini, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd op het strand of bij het zwembad.

Als je op zoek bent naar een geweldige bikini, bekijk dan zeker deze bestsellers. En als speciaal bedankje voor het lezen van deze blog, bieden we een exclusieve kortingscode aan.

👙 Gebruik de volgende code en ontvang een extra 11% korting: BLOG11NOW

DISCOVER DERRINS™

At DERRINS™, we are proud to be a globally recognized brand, selling in over 17 countries. Our mission is to provide women with swimwear that prioritizes confidence, comfort, and sustainability.

We believe that every woman deserves to feel confident and comfortable in their swimsuit, especially in summer. Our swimwear is designed to flatter all body types and provide the necessary support. Additionally, we are committed to sustainability and constantly strive to reduce our carbon footprint and create a cleaner planet: 100% plastic free!

We invite you to discover our newest collections, including bikinis, cover-ups, and other beach accessories, click here.

Prev Post
Next Post

Read our blogs

and get lots of tips

Discover our

Sustainability