4 Manieren op je Triangel Bikinitop te dragen – DERRINS™
Skip to content
Contact us: support@derrins.com

4 Manieren op je Triangel Bikinitop te dragen

06 May 2023

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over je badkledingstijl! Hoewel er tal van schattige en trendy bikini's en badpakken zijn, is het soms de manier waarop je ze draagt ​​die je echt doet opvallen.

In deze blogpost laten we je vier verschillende manieren zien om je badkleding te dragen die je helpen je zelfverzekerd en stijlvol te voelen op het strand of bij het zwembad.

Dus laten we beginnen en ontdekken hoe je je bikinitop perfect kunt dragen!

PS. nummer 3 is momenteel erg trendy!


1/4 - CROSS HALTER LOOK

Om deze stijl te krijgen, draai je de top ondersteboven en zorg je ervoor dat je de bandjes over je borst kruist en achter je nek vastbindt.


2/4 - CROSS TOP SIDE LOOK

Om je bikinitop op deze manier te dragen, zorg je ervoor dat je de bandjes eerst over elkaar kruist voordat je ze achter in je nek vastbindt.

3/4 - UPSIDE DOWN LOOK

Zorg ervoor dat je de bandjes die normaal om je nek gaan, aan de achterkant vastbindt en de bandjes die je normaal om je rug vastbindt, om je nek gaan.


4/4 - CROSS BOTTOM SIDE

Volg de stappen voor stijl 3, maar zorg er voordat je de bandjes om je nek vastbindt, voordat je ze over elkaar kruist.

Het kiezen van de juiste manieren om je badkleding te dragen kan een groot verschil maken in hoe zelfverzekerd je je voelt op het strand of bij het zwembad.

Lees ook: Populaire bikini trends voor dit seizoen >

Denk eraan om de manier waarop je je badkleding wilt dragen te overwegen bij het kiezen van het bikinidesign.

Bij DERRINS™ geloven we dat alle vrouwen zich comfortabel en mooi moeten voelen in hun badkleding. Onze nieuwe collecties bevatten stijlvolle ontwerpen die zijn gemaakt om elk lichaamstype te verbeteren, zodat je je zelfverzekerd en sexy kunt voelen waar je ook gaat.

De manier waarop je je bikinitop draagt, kan een groot verschil maken in hoe je je voelt op het strand of bij het zwembad. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke cross halter look, een speelse cross top side look, een gedurfde upside-down look of een unieke cross bottom side look, er is een stijl voor iedereen.

Bij het kiezen van je bikinidesign, moet je rekening houden met de verschillende manieren waarop je het kunt dragen om de perfecte pasvorm voor je lichaam en stijl te vinden. Met deze vier stijlen in je kast voel je je de hele zomer zelfverzekerd en stijlvol!

Ook interessant: Populaire bikini trends voor dit seizoen >

Bij DERRINS™ geloven we dat alle vrouwen zich comfortabel en mooi moeten voelen in hun badpak. Onze nieuwe collecties bevatten stijlvolle ontwerpen die zijn gemaakt om elk lichaamstype te verbeteren, zodat je je zelfverzekerd en sexy kunt voelen, waar je ook gaat.

Als je op zoek bent naar een geweldige bikini, bekijk dan zeker deze bestsellers. En als speciaal bedankje voor het lezen van deze blog, bieden we een exclusieve kortingscode aan.

👙 Voer deze code in bij het afrekenen voor een exclusieve 11% korting:
BLOG11NOW

Maak tenslotte je look compleet met comfortabele sandalen die bij je outfit passen. Bij DERRINS™ bieden we een breed scala aan badkleding en accessoires om je te helpen de perfecte strandlook te creëren.

Of je nu kiest voor een klassieke, tijdloze look of een trendy, speelse stijl, we hebben voor elk wat wils. Dus, maak je klaar om deze zomer in stijl naar het strand te gaan!

DISCOVER DERRINS™

At DERRINS™, we are proud to be a globally recognized brand, selling in over 17 countries. Our mission is to provide women with swimwear that prioritizes confidence, comfort, and sustainability.

We believe that every woman deserves to feel confident and comfortable in their swimsuit, especially in summer. Our swimwear is designed to flatter all body types and provide the necessary support. Additionally, we are committed to sustainability and constantly strive to reduce our carbon footprint and create a cleaner planet: 100% plastic free!

We invite you to discover our newest collections, including bikinis, cover-ups, and other beach accessories, click here.

Prev Post
Next Post

Read our blogs

and get lots of tips

Discover our

Sustainability